• مالیه ما، کشور ما، آیندۀ ما info.ard@mof.gov.af
  • +۹۳ (۰) ۱۰۰۰

    مسئولین جدید به دو بست بلند رتبه ریاست عمومی عواید معرفی گردیدند!

    4 سرطان 1405
    ۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش

    بر اساس حکم شماره (۹۸) مقام عالی ریاست‌ الوزراء امارت اسلامی افغانستان پوهنیار نداء محمد صدیقی به حیث معاون تخنیکی عواید و پوهندوی غلام عمر عبدالله به حیث رئیس خدمات حقوقی و پالیسی عواید تعیین گردیده‌اند.
    مراسم معرفی این مسئولین در تالار جلسات معینیت عواید و گمرکات برگزار گردید که در آن معین عواید و گمرکات، رئیس عمومی عواید، مشاورین معینیت، رؤسا و آمرین مربوطه اشتراک ورزیده بودند.
    در این مراسم معین عواید و گمرکات الحاج مفتی عبدالمتین سعید، در مورد اهمیت و مسئولیت وظایف امارتی صحبت نمود. وی گفت که وظایف امارتی امتیاز نه بلکه امانت و مسئولیت سنگین است و تأکید ورزید که مسئولان باید به وظایف خویش از دید خدمت و تعهد بنگرند و برای پیشرفت بیشتر روند کاری، مسئولیت‌های خویش را به بهترین وجه انجام دهند.
    پس از جلسه مسئولان تازه تعیین‌ شده به بخش‌های کاری مربوطه خویش معرفی گردیدند و به منظور آغاز اجرای وظایف خویش با کارمندان اداری دیدار نمودند.
    قابل یادآوری است که پوهنیار نداء محمد صدیقی قبل از این به عنوان رئیس خدمات حقوقی و پالیسی عواید و پوهندوی غلام عمر عبدالله به حیث رئیس پلان و ریفورم بودجه ملی انجام وظیفه مینمودند.